Ramen blinderen in Groningen

Laat door ons je ramen blinderen.

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf voor het blinderen van je auto ramen in Groningen

Wat kost ramen tinten?

Wat kost ramen blinderen? Hieronder vind je onze richtprijzen voor de verschillende soorten auto's voor het ramen tinten van uw autoruiten. Houd er rekening mee dat dit vanaf prijzen zijn aangezien elke auto anders is. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het soort folie, de auto, de leeftijd, het formaat van de ruiten, de moeilijkheidsgraad e.d. Wil je weten wat het precies kost om je auto ramen te laten blinderen? Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier of via Whatsapp op 050-569 04 01 en we zullen je een prijsopgaaf terug sturen. Ondestaande richtprijzen zijn inclusief BTW, arbeid en materialen.


Meer weten over autoruiten blinderen?

Wil je graag je auto ramen blinderen? Wij kunnen je hiermee als geen ander helpen. Wij zijn gecertificeerd voor het blinderen van je autoruiten. Als je ervoor kiest om je auto ramen te laten tinten in Groningen (Ook wel ramen blinderen genoemd) ben je bij MB Sign & Automotive dus aan het juiste adres. Wij zullen je auto tinten met veel precisie, de hoogste kwaliteit folie en dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs. Wij zijn zelfs zo verzekerd van de kwaliteit van ons werk dat wij 5 jaar garantie* geven op ons werk.

Auto ramen tinten heeft veel voordelen, zo geeft het niet alleen een mooie stoere uitstraling maar wanneer je je auto ramen laat blinderen is het ook koeler in de auto omdat de folie veel warmte maar ook UV straling tegenhoudt. Hierdoor zal je interieur ook minder snel verkleuren door zonlicht. Daarnaast biedt het natuurlijk veel privacy. Wat veel mensen niet weten is dat het ook nog eens zorgt voor meer veiligheid bij bijvoorbeeld een ongeval. Wanneer de ruit kapot gaat door bijvoorbeeld een ongeval (of inbraak) houdt de folie de glasscherven zoveel mogelijk op zijn plek waardoor er weinig tot geen glassplinters vrijkomen.

Kortom: Je auto laten tinten in Groningen heeft veel voordelen

Welke tint moet ik kiezen?

Wij hebben meerdere tinten beschikbaar. Hierdoor kun je zelf kiezen wat jij het mooiste vindt. Vaak zie je percentages staan bij de verschillende tinten, deze geven de lichtdoorlatendheid van de folie aan. Hoe lager het getal des te donkerder de tint zal zijn. 5% is dus de donkerste tint en 70% laat meer licht door en is dus de lichtste tint. De folies zijn verkrijgbaar in een standaard folie of een ceramische folie. Een ceramische tintfolie heeft als voordeel dat het veel warmte en UV straling tegenhoudt.

Wij werken enkel met hoog kwaliteit folies dus die keuze hebben wij al voor je gemaakt. Wij werken met de tint folies van het gerenomeerde merk XPEL Via deze link kun je exact zien wat de specificaties zijn van alle folies.


Wat zijn de voordelen van ramen blinderen?

 • Geblindeerde ramen voorkomen verblinding door de zon. De folie werkt verduisterend waardoor u en uw passagiers geen last hebben van de naar binnen schijnende zon.
 • Je interieur is beschermd tegen schadelijke UV straling. De tintfolie blokkeert schadelijke UV straling waardoor je bekleding en kunststof in het interieur minder snel verkleuren door het zonlicht.
 • De auto blijft lekker koel van binnen. Doordat de folie warmte absorbeert zal het koel blijven in de auto. Vooral op warme zomerse dagen is dit een groot voordeel.
 • Het geeft een stoere uitstraling. Wees nou eerlijk! Het lijkt ook gewoon erg mooi als een auto geblindeerde ruiten heeft.
 • Het biedt extra veiligheid. Wanneer je betrokken raakt bij een ongeval zorgt de tintfolie ervoor dat je ruiten niet in stukjes breekt. De losse stukjes worden namelijk bijeen gehouden door de tintfolie waardoor je geen of minder scherpe glasscherven in de auto krijgt.
 • Privacy! Door het laten blinderen van je autoruiten kunnen andere mensen niet of niet goed meer naar binnen kijken.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem dan snel contact met ons op via onderstaand formulier, of stuur een WhatsApp naar 050 - 569 04 01


  1

  Maak een afspraak

  Neem contact met ons op voor een afspraak voor het tinten van je ramen. Bel of WhatsApp naar 050-569 04 01 of mail naar info@mbsign.nl
  2

  Breng je auto langs

  Als je je afspraak gemaakt hebt voor het tinten van je ramen breng je op de afgesproken dag en tijd je auto bij ons. Wij lopen dan samen om de auto om eventuele bestaande beschadigingen te noteren. En spreken nog een keer duidelijk af wat je wensen zijn.
  3

  Wij gaan aan het werk

  Wij gaan nu aan de slag met het tinten van je ramen volgens afspraak. Zodra wij klaar zijn nemen we contact met je op. Dit is vaak nog dezelfde dag.
  4

  Haal je auto weer op

  Je auto is getint en je komt hem weer ophalen. Samen lopen we langs de auto en controleren de werkzaamheden van het ramen tinten. Als jij tevreden bent rekenen we af en rij jij weer weg met je getinte auto. Veel plezier ervan!

  Waar moet ik om denken voordat ik mijn auto breng?

  Om goed te kunnen werken is het belangrijk dat je onderstaande zaken even goed doorleest. We weten dat het niet het leukste is maar het is wel erg belangrijk.

  • Bij het tinten van je autoramen is het erg belangrijk dat je auto van binnen en buiten goed schoon is*! De tintfolie is namelijk erg gevoelig voor viezigheid en stof. Als dit nog op of in je auto rond dwarrelt zal dit in de tintfolie terecht kunnen komen en zal je dit altijd blijven zien. Tevens moet je er rekening mee houden dat stofjes nooit 100% te voorkomen zijn. Er is dus altijd een mogelijkheid dat je kleine oneffenheden zult zien in de tintfolie. Wij doen er uiteraard alles aan om dit tot een minimum te beperken. Zorg er dus voor dat je je auto van te voren goed wast en stofzuigt. (Zowel de vloer, de bekleding en de kofferruimte)
  • Doordat de tintfolie aan de binnenkant van je auto bevestigd wordt zie je alle imperfecties van het raam. Zit er bijvoorbeeld een kras in het raam dan zal dit met een tintfolie iets extra opvallen. Hoe ouder de auto hoe meer kans je hierop hebt. Dit is helaas niet te voorkomen.
  • Het is bij ons helaas niet mogelijk om te wachten totdat je auto weer klaar is. Je zult dus zelf even vervoer moeten regelen zodat je weer thuis komt. In de stad Groningen kunnen wij je ook thuis brengen en weer ophalen.

  Mocht bij aflevering de auto niet goed schoon zijn of wil je dit liever door ons laten doen dan kunnen wij dit eventueel voor je regelen met onze detailing service. Hiervoor worden dan extra kosten gerekend.