koplampen polijsten Groningen / Koplampherstel


Heb je last van verweerde of doffe koplampen?

Wij hebben voor jou de oplossing

Doffe koplampen zijn niet alleen vervelend maar ook nog eens gevaarlijk. Daarnaast is het ook een APK afkeurpunt.

Vaak wordt er gedacht dat het vervangen van verweerde of doffe koplampen de enige oplossing is. Wij kunnen echter je verweerde of doffe koplampen weer als nieuw maken d.m.v. het schuren en polijsten van uw koplampen. Dit doen wij in ons bedrijf in Groningen. Voor verweerde en doffe koplampen in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoe gaan wij te werk?

Het wordt vaak genoemd als koplampen polijsten echter is het meer dan dat. De eerste stap is namelijk schuren. Wij schuren je doffe koplampen totdat de oude beschermlaag weg is, dit doen wij steeds met een iets fijner schuurpapier om tot een mooi glad resultaat te komen. Na het schuren gaan wij in meerdere stappen je koplampen polijsten. Met elke stap polijsten verdwijnen er steeds meer schuurkrassen en komen we tot een super glad en helder resultaat. Hierna beschermen we je koplampen weer met een UV werende laag.

Wat zijn de kosten voor koplampen polijsten Groningen?

Koplampen polijsten

€ 35,-,

per koplamp incl. BTW

 • Koplampen Schuren
 • Koplampen Polijsten
 • Koplampen Beschermen met coating

Meer weten of een afspraak maken?

Neem dan snel contact met ons op via onderstaand formulier, of stuur een WhatsApp naar 050 - 569 04 01


  1

  Maak een afspraak

  Neem contact met ons op voor een afspraak voor koplampen polijsten Groningen. Bel naar 050-569 04 01 of mail naar info@mbsign.nl
  2

  Breng je auto langs

  Als je je afspraak gemaakt hebt breng je op de afgesproken dag en tijd je auto bij ons. Wij lopen dan samen om de auto om eventuele bestaande beschadigingen te noteren. En spreken nog een keer duidelijk af wat je wensen zijn.
  3

  Wij gaan aan het werk

  Wij gaan nu aan de slag met het schuren en polijsten van je doffe en verweerde koplampen. Zodra wij klaar zijn nemen we contact met je op. Dit is vaak nog dezelfde dag (afhankelijk van het gekozen polijst pakker)
  4

  Haal je auto weer op

  Je koplampen zijn weer hersteld en je komt je auto weer ophalen in Groningen. Samen lopen we langs de auto en controleren de werkzaamheden. Als jij tevreden bent rekenen we af en rij jij weer weg met een paar heldere koplampen!

  Waar moet ik om denken voordat ik mijn auto breng? (Belangrijke informatie!)

  Om goed te kunnen werken aan het koplampen polijten is het belangrijk dat je onderstaande zaken even goed doorleest. We weten dat het niet het leukste is maar het is wel erg belangrijk.

  • Bij het herstellen van je koplampen is het erg belangrijk dat je auto aan de voorkant schoon is*. Zorg er dus even voor dat je auto is gewassen. (Dit kunnen wij eventueel ook voor je doen met onze Wash service
  • Na het polijsten van je koplampen brengen wij een coating aan om deze te beschermen. Deze coating moet echter minimaal 24 uur drogen. Je bent je auto dus minimaal 24 uur kwijt.
  • Het is bij ons dus helaas ook niet mogelijk om te wachten totdat je auto weer klaar is. Je zult dus zelf even vervoer moeten regelen zodat je weer thuis komt.